Treningstur på begge sider av Vorma

Hovedfokus på dagens tur var  LAVT STRESSNIVÅ og det lykkes vi godt med. Når den firbeinte ble litt for ivrig eller var i ferd med å stresse seg opp på grunn av noe i omgivelsene stoppet vi opp og roet ned før vi gikk videre. Det vil si at vi brukte lang tid på turen. Hva er vel bedre enn å trene på det i vakre omgivelser og knallfint vær? Vi startet turen med en runde gjennom gatene i Sundet før vi gikk over den gamle Sundbrua. Vi la også turen innom Eidsvoll togstasjon før vi gikk tilbake over brua og gjennom Sundet igjen. I dag fikk vi også trent masse på passering av fremmede mennesker i trange situasjoner der Esko sto rolig på min venstre side. Så hadde vi akkurat nok godbiter igjen til å belønne at Esko gikk mye “FOT” over Sundbrua og gjennom Sundet på tilbakeveien.  Etter en vellykket treningstur (og en liten runde med lek i hagen da vi kom hjem) er det tid for å slappe av.