Mye å glede seg over på en dag som denne…

24. april kom snøen som ikke falt i fjor! Ikke helt uproblematisk for et samfunn som skulle fungere tidlig en mandags morgen. For noen har de store snømengdene skapt problemer, for andre kanskje mer irritasjon enn direkte problemer og for noen har snøen vært til stor glede…  Det gjelder å fokusere på det positive så jeg har prøvd å finne noe jeg kan glede meg over denne dagen også.

Jeg skal gjerne innrømme at motivasjonen for å komme seg ut ikke var helt på topp i dag, men det var deilig å være ute tross alt.

Glad for at jeg har en hund å leke med
Glad for at jeg har gode klær som holder meg tørr og varm

 

 

 

 

Glad for å våkne til denne utsikten
Glad for vakker natur
Glad for at jeg har en hund som elsker snø
Glad for at jeg har stor hage som hunden kan løpe i
Glad for å se denne vakre fuglen
Glad for at jeg la ut masse fuglemat i går

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glad for at jeg fikk reddet denne blomsten unna snøen
… men litt usikker på om jeg er glad for at det fortsatt snør like mye…